Wednesday, March 13, 2013

Southern Red Velvet Cake




This one is obvious! So american, right? This was actually my first time doing a red velvet cake... and as you can tell, I was a little bit afraid in adding the red food coloring. ahah
The taste is magnificent and the creamcheese frosting is definitely a requirement!


post signature








Follow my blog with Bloglovin

9 comments:

  1. hummmm q bom!! delicioso!! Estou ansiosa por prová-lo! :)

    ReplyDelete
  2. Acho que nunca provei, mas já estou arrependidda de não o ter feito!!! Looks delicious!

    ReplyDelete
  3. Adoro adoro red velvet! Já provei em cupcakes e são os meus preferidos. Mas em bolo ainda deve ser melhor, aposto!

    ReplyDelete
  4. um bolo que sempre quis experimentar fazer, mas cá em portugal não sei o que posso usar para substituir sour cream :S e nunca vi à venda. Aposto que é delicioso!

    ReplyDelete
  5. Red velvet...nhami nhamiii :)***

    ReplyDelete
  6. parece delicioso!!
    yummy!!!
    já estou com saudades de visitar os states :)

    bellis**
    www.bellisgirl.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. Provei e posso dizer-vos que estava ótimo! :)

    ReplyDelete
  8. Ficou com uma aspeto mega delicioso! Já fiz uma vez e gostei! Tenho que repetir!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...